INFORMACIJE O KNJIGAMA ZA UČENIKE U ŠK. GOD. 2018./2019.

INFORMACIJE O KNJIGAMA ZA UČENIKE U ŠK. GOD. 2018./2019.

Poštovani/e,

Splitsko-dalmatinska županija nabavlja sve udžbenike (bez radnih bilježnica i likovnih mapa) svim učenicima koji pohađaju osnovnu školu od I. do VIII. razreda za sve redovne predmete te izborni predmet vjeronauk.

Knjige će biti dostavljene u škole nakon okončanja postupka Javne nabave što očekujemo u drugoj polovici mjeseca kolovoza.

Osnovna zamisao je da se udžbenici vrate nakon isteka školske godine u škole kako bi ih mogla koristiti iduća generacija učenika.

Nadalje, Grad Sinj će financirati kupnju obveznih radnih bilježnica za sve učenike koji pohađaju osnovnu školu od I. do VIII. razreda na području Grada Sinja i imaju s roditeljem/skrbnikom prebivalište na području Grada Sinja.

Zahtjevi s pripadajućom dokumentacijom podnosit će se u školi od 20. kolovoza 2018., a zahtjevi se mogu podnijeti najkasnije do 30. rujna 2018.
Prilikom podnošenja zahtjeva roditeljima/skrbnicima učenika koji ostvaruju pravo na financiranje dodijelit će se vaučeri u određenoj novčanoj protuvrijednosti posebno za svaki razred osnovne škole, a vaučeri će se moći iskoristiti prilikom kupovine obveznih radnih bilježnica za školsku godinu 2018./2019. u knjižarama – trgovačkim društvima i obrtima koji se bave prodajom obveznih radnih bilježnica s kojima Grad Sinj zaključi sporazum temeljem Javnog poziva, a koji će biti naznačeni na samom vaučeru.

                                                                                              Ravnatelj

                                                                                              Hrvoje Markulin

 

Kontakt

Sending

©2020 Coded by Digital Tailors Hosted by CroCloud

Log in with your credentials

Forgot your details?