Dani kruha i zahvalnosti za plodove zemlje

 

U utorak, 16.10.2018. tradicionalno smo u našoj školi obilježili Dan kruha i zahvalnosti za plodove zemlje kada se sjećamo svih ljudi koji sudjeluju u nastanku kruha te im zahvaljujemo na uloženom trudu.

U atriju škole izložili smo krušne proizvode i kolače i plodove zemlje, koje je blagoslovio naš fra Antonio Mravak. Bilo je lijepo vidjeti bogatstvo plodova prirode, uživati  u šarenilu boja jesenskih plodova te mirisima i okusima kruha.

Ovaj dan bio je za sve nas posebno emotivan jer smo se oprostili od našega dosadašnjega ravnatelja prof. Hrvoja Markulina, kojem smo iskreno zahvalni na svemu što je učinio za našu školu za vrijeme svojega mandata. Prigodne poklone uručili smo i našim učiteljima koje smo na početku ove školske godine nakon dugogodišnjega predanog rada ispratili u zasluženu mirovinu: Jagodi Gaurini i Dušanu Klariću – Kukuzu.  Zahvaljujemo im na svemu u ime svih generacija učenika koje su ispratili i želimo svako dobro u novome razdoblju života. Oprostili smo se i od našega fra Antonija Mravka koji od ove školske godine više ne predaje u našoj školi.

Potom su svi razredni odjeli po simboličnim cijenama prodavali izložene proizvode i plodove jeseni na svojim klupama. Prodajna je izložba uspješno protekla, učenici i učitelji zadovoljni su prikupljenim novcem koji će uložiti za potrebe naše školske knjižnice.

Zahvaljujemo se svima koji su svojim radom i trudom doprinijeli ostvarenju ovoga dana.

Žana Majić

Slike u galeriji pokazuju kako smo obilježili Dan kruha i zahvalnosti za plodove zemlje u Centralnoj školi i PŠ Glavice.

Kontakt

Sending

©2020 Coded by Digital Tailors Hosted by CroCloud

Log in with your credentials

Forgot your details?